nedeľa 22. novembra 2009

What I Like...



from http://altamiranyc.blogspot.com/

http://onthecornerstreetstyle.blogspot.com/

from http://www.amynadinebeauty.com/

from http://swankheights.blogspot.com/

Sarah Jessica Parker - ELLE US December 2009

Waau. Jesica vsetky palce hore!!!
Tento rokovy styl sa jej podla mna fakt hodi, jej jemna tvar a blond vlasy s tym perfektne kontrastuju!




from http://www.fashion-canvas.blogspot.com/

utorok 10. novembra 2009

This girl is so fashionable!

Outfit For Today

V novom byte!


,,Som rada, ze je po vikende,, - tuto vetu som povedala asi prvy krat v zivote. Bude to urcite preto, ze tento vikend ani nebol vikendom. Dovod? Stahovanie! Znovu! Ani nie po roku. A do toho som mala cely vikend skolu. Ak sa skolou da nazvat dva dni v dielni pri modelovani :-). Ale su za to dva kredity, tak preco si nerozsirit svoje umelecke zrucnosti! Az na tu profesorku bez fantazie a sposob akym k nam pristupovala ma vylozene rozculoval. Neznasam ucitelky s diagnozou ,, Ucitelka,,. Poznate to, vzdy maju pravdu a ked sa pokusite slusne obhajit svoj postoj ste ,,nevdacne deti,, aj ked uz ste dospely a chodite na vysoku skolu. Dost uz o tom. Stahovanie do mensieho bytu. Narocne ale zvladli sme to s pomocou dobrych dusi z nasho okolia.
Viete aku vyhodu ma stahovanie z hladicka mody? Mate uzasnu moznost pretriedit satnik. Je to presne to, co sa vam normalne cez rok vobec nechce ale viete, ze sa do toho raz musite pustit. Nasla som kopec veci, ktore boli zastrcene vzadu a zrazu mam pocit, ze mam ovela viac veci ako som mala :-). Okrem toho veci ktore som nemala na sebe uz minimalne rok a zbytocne zabereli miesto a poputuju prec.
Vzhladom na to, ze sme sa stahovali do minibytu, kde je mala skrina s priestorom na zavesenie oblecenia, musela som na jeden vesiak navesat niekolko kusov oblecenia a pozrime sa! Vznikli take uzasne kombinacie, co by ma nikdy nenapadli:-).
Takze, tolko som chcela, idem sa znovu pustit do vybalovania a medzi tym mozno pridam nejaky novy fashion blog.
papa kaja

štvrtok 5. novembra 2009

Sea Of Shoes and Fashionologie In The City

The City sledujem kazdy tyzden a musim povedat, ze ma to celkom bavi :-).
V tejto casti sa obiavili blogerky zo Sea Of Shoes a Fashionologie pri praci na clanku pre ELLE USA.

utorok 3. novembra 2009

Victoria Beckham for Harpers Bazaar





What I Absolutely Don´ t Like!

Asi nikdy nepochopim kombinaciu takychto teplych ciziem a letneho outfitu ked je vonku 30 stupnou :-(

Inspired By Project Runway!

Dnes som sa pri vytvarani setou na polyvore. com inspirovala americkou TV show Project Runway. Mozno ju niektori poznate, pre tych ktori nie, je to sutaz, kde zo 16 amaterskych dizajnerov vyberu jedneho a ten dostava zaujimave ceny ako spolupracu s L´Oreal a Marie Claire USA. V kazdom diele je v porote hostom niekto iny a v diele nazvanom ,,Around The World In 2 Days,, nim bol americky modny navrhar Michael Kors. Michael vybral 7 miest na svete, ktore ho inspirovali a kazdy sutaziaci mal vytvorit outfit inspirovany jednym z tychto miest. A boli to tieto: Aspen, Park Avenue NY, Hollywood, St. Tropez, Greece, Santa Fe a Palm Beach.
Niektorim sa to podarilo viac, inym menej. Ved sami uvidite. Ja prikladam sety inspirovane tymito miestami.


Tento outfit sa mi velmi paci, zaroven je to aj vytazny outfit. Podla mna to presne vystihuje Aspen, miesto v horach kde sa schadza smotanka. Luxus. Topanky by som urcite zmenila, ale vzhladom na to, ze sutaziaci maju obmedzeny vyber doplnkou, tak im nic nevycitam.

Toto je moje pojatie Aspenu. Nieco v com si mozete zajst po celodennom lyzovani a na dobru veceru.


Tento oufit bol oznaceny za najhorsi. A pravdu povediac uplne suhlasim. Vobec nicim mi to nepripomina Grecko.

Nebolo lahke vytvorit nieco inspirovane Greckom bez toho aby to neposobilo prvoplanovo. Grecko u mna evokuje bielu a modru. Hned si predstavim biele volne saty, nejaku tuniku a biele domceky na bielych skalach nad morom, ktore je modre a na tych domcekoch su uzasne modre okenice. A este zlate velke sperky. Nevytvorila som vsak nic co by skutocne greci nosili, ale nieco nimi inspirovane. Preto som tam pridala tie metalicke leginy. Snad sa mi to podarilo.


Hollywood. Podla mna nicim velmi vyrazna a zaujimava volba oblecenia. Outfit bol zaradeny medzi tie s nizsim skore.

Hollywood ,,posobi,, ziarivo, same hviezdy, party, uzasny ludia, krasne saty, diamanty. Taky je aj moj vyber, pripomina mi zlate casy Hollywoodu.


Park Avanue je tou najluxusnejsou stvtou v NY. Byvaju tu sami bohaci. Tento outfit to vystihuje. Krasny rucne robeny odnimatelny nahrdelnik sa mi paci najviac.

Ja som vytvorila nieco co si mozte dat cez den( pretoze ked zijete na Park Avenue si to mozte dovolit), ale aj vecer. Proste kvalitne materialy, perfektne sitie a luxus.


Santa Fe mne osobne nic nehovori. Ako som sa docitala je to jedna z najstarsich usadlosti na vychode USA v dnesnom Novom Mexicu. Nepaci sa mi kombinacia nebeskej modrej a tej hnedej.

Vygooglila som si zopar obrazkou Santa Fe, nech viem co tam ide. Moja idea bola zalozena na spojeni domorodcov a prvej evropskej vlne co na toto miesto prisla.


Tieto saty skutocne pripominaju Palm Beach. A ako spravne poznamenal M.Kors daju sa k nim obut ,,zabky,, ale aj ihlicky a vysperkovat to.

Jednoducho more, plaz, slnieco, teplo a pohoda.


Vsetko sa mi paci okrem farieb. Pre mna je St. Tropez biela, modra, cervena a zlata. Proste namornicky styl s trochou luxusu. A samozrejme Chanel. Tu je moj navrch.