utorok 29. decembra 2009

What to wear - New Years Eve / Silvester

A je tu zas - kazdorocna otazka co si obliect na Silvestra. Tu je niekolko mojich typov.
Zakladom je typ akcie a miesto kde budete oslavovat posledny den v roku.

Ak sa chystate na nejaku ,,fancy,, party je dobre zvolit nieco tmave a leskle a kludne mozte pridat aj nejake vybijane doplnky, ved je Silvester. Povinne su topanky na opatku.


Chystate sa oslavovat s priatelmi u vas ci u nich doma? Nemusite predsa stravit vecer v teplakoch a vytahanom tricku. Stavte na rifle a zaujimavy top, nemusi to byt nic prehnane ale zaujimave.


Vianoce na horach su krasne ale uz vam tiez lezu na nervy tie oteplovacky? Skuste si dat pohodlne rifle, krasny teply svetrik a velmi ,,in,, kozusinovu vesticku. A namiesto snehul ciznicky na opatku ale pohodlne aby ste mohli o polnoci vybehnut na kopec a sledovat ohnostroj.


Idete na veselu party, dajte si vesele saty. Nemate radi ciernu, oblecte si celu patelu farieb a budete sa citit uzasne. Na Silvestra ma byt hlavne zabava.


Nie ste celkom fanusik siat a topanok na opatkoch, oblecte si to v com sa citite dobre. Super su takzvane ,, boyfriend jeans,, s nejakym veselych topom a doplnkami.



Krasneho Silvestra vam praje KAJA!!!!!!!!!!!!!!

utorok 22. decembra 2009

Merry Xmas!!




Prajem vam vsetkym stastne a vesele sviatky, nech ich prezije v pokoji a s ludmi na ktorych vam zalezi!

nedeľa 20. decembra 2009

Outfit of the day

Be original in wrapping Christmas´ presents!

Neviem ako vy, ale ja zbožňujem balenie darčekov. Vlastne to ma na darčekoch asi najviac baví:-). Jeden z mojich ,, dream jobs,, je pracovať v darčekovom obchode. Pred Vianocami ich zvyknem baliť za niektorých členou rodiny aj za môjho drahého :-)
Podla mňa je celkom pekné, keď chcete svojim blízkym urobiť radosť nielen darčekom ale aj jeho obalom, takže tu je niekoľko skutočne originálnych nápadov na inspiráciu. A fantázii sa medze nekladú. Takže hor sa na balenie darčekov.








ZARA - Lookbook December

I love Zara!!!


from http://www.facebook.com/Zara




utorok 15. decembra 2009

Tavi Gevinson



Tavi Gevinson je americka ,,fashion blogerka,,. V marci 2008 zacala pisat blog s nazvom ,, Style Rockie,, a pritom mala len 11 rokov. Jej rodicia vobec o nicom netusili az do dna, ked ich poziadala o povolenie byt sucastou clanku pre New York Times. Od vtedy ma viac ako 50 000 citatelou.
V roku 2009 spolupracovala na vytvoreni vlastneho tricka s Borders&Frontiers.
V auguste tohto roku sa objavila na obalke magazinu Pop, a v decebrovo-januaromom cisle casopisu Teen Vogue. Stala sa inspiraciou pre navrhy Rodate v obchodnej sieti Target.
V septembri dokonca utiekla zo skoly a zucastnila sa niekolkych modnych prehliadok v New Yorku.

http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

štvrtok 10. decembra 2009

PLASTISCINES - hudba ktorá má stýl

Musela som napísať tento blog :-).Určite ste si už všimli v mojom play-liste zopár pesničiek od tejto skupiny. Mňa úplne dostali. Hudbou aj štýlom oblečenia.
Plastiscines tvoria 4 Francúzky - Katty Besnard, Marine Neuilly, Louise Basilien, Anoushka Vandevyvere a spievajú väčšinou anglicky. Chodili spolu do školy a v roku 2004 si založili skupinu. V roku 2007 vydali prvý album LP1 a v tomto roku ďalší s názvom About Love. Pieseň Barcelona sa objavila aj na albume NYLON Summer Playlist (Nylon je americký časopis). Ďalšou známou je pesnička Bitch, ktorú ste mohli vidieť v jednej z častí Gossip Girl.
Tu je malá ochutnávka:










streda 9. decembra 2009

Louis Vuitton Forever!

Louis Vuitton’s SS10 campaign

Zboznujem tieto fotky, posobia na mna tak nadpozemsky a upokojujuco. Krasa!





from: http://iheartwolfpack.wordpress.com/2009/12/08/lara-stone-replaces-madonna-for-louis-vuitton-ss10-campaign/
http://www.catwalkqueen.tv/

pondelok 7. decembra 2009

Móda a High-Tech výrobky

Zvyknete na otázku ,,Po čom tužíš,, odpovedať ,, modré z neba alebo hodinky s vodotryskom,,? Už ale ani to nie je nemožné. Modré z neba si môžete kúpiť v obchode ako chutné sladké bonbóny a tie hodinky už pravdepodobne tiež niekto vymyslel.
Do módy a trendov čoraz viac prenikajú nove technológie a ,,high-tech výrobky,,.

Čo by ste povedali na módne slnečné okuliare, ktoré Vás ochránia pred slnkom ale ochránia aj Vaše dôležité údaje? Americká značka Calvin Klein prišla na trh s USB slnečnými okuliarmi. Ľahko odnímateľná bočná časť okuliarov tvorí USB kľuč s veľkosťou 4 GB. Takýmto spôsobom môžete mať pri sebe všetko dôležité a už sa nikdy nebudete nešťastne prehrabovať v kabelke a hľadať Váš USB kľúč.


V jarnej kolekcii pre rok 2010 od Vivienn Tam je veľkou dominantou ,,digitálna kabelka,,. Je to v skutočnosti notebook od značky HP ale jeho dizajn naozaj pripomína malú kabelku do ruky. Nie je to prvý krát čo Vivien prišla s týmto nápadom, už minulý rok sa v jej kolekcii objavila podobná ,,kabelka,, s červeným kvetovaným vzorom, ktorú ste možno niekde videli.



Ak používate hands-free zariadenie na Vašom telefóne, mam pre Vás novinku. Značka O.R.B. uvedie v januári ,,hands-free náušnicu,, s veľmi pekným kovovým dizajnom. A takto budete určite vyzerať zaujímavo aj keď budete pracovne vyťažená.


Stalo sa Vám už, že ste sa chceli sami vyfotografovať a vždy keď ste stlačili spúšť tak ste sa tvárili divne? Samsung ma riešenie. Digitálny fotoaparát TL225 s dvomi obrazovkami. Jednou vzadu a jednou vpredu aby ste sa mohli sami odfotiť. A dokonca tento fotoaparát prichádza vo veľmi módnej fialovej farbe.
http://i.zdnet.com/blogs/samsung-tl225-front.jpg


Prestali ste nosiť hodinky pretože mate stále so sebou mobil a ten Vám povie koľko je hodín? Čo takto mobilný telefón, ktorý nosíte na ruke ako hodinky. Kempler & Strauss W PhoneWatch sú hodinky s mobilom pre Vás.

INSPIRATION : Erin Kaplan and Roxy Olin

Outfit Of The Day

love this picture!!



Lily Allen for ELLE December 09

sobota 5. decembra 2009

What To Wear For Xmas Party

Blíži sa obdobie vianočných večierkov tak tu je zopár inšpirácií. Dôležité je zvážiť v akom duchu a ,,dress code,, je party. Podľa toho sa môžete rozhodnúť pre niečo elegantnejšie alebo niečo uvoľnenejšie.

Ak je to firemná party, dajte si pozor aby ste nešokovali šéfa napr. príliš veľkým výstrihom alebo krátkou sukňou. Ale určite sa uvolnite a dajte si niečo zaujímavejšie ako do kancelárie. Ak ste skôr konzervatívny typ stavte na doplnky.

Čo sa týka farieb, ak stavíte na tohtoročnú módnu čiernu, striebornú, šedú či neutrálne farby nič nepokazíte.