štvrtok 18. februára 2010

Art...

,,Who can live without some black clothes?" Karl Lagerfeld

Ciernu farbu fakt zboznujem! Povodne mal byt tento prispevok ako oda na ciernu a o tom, ze ciernu farbu by mal mat v satniku asi kazdy, pretoze je nadcasova, nevyjde z mody...blablabla -ved to poznate.
Potom som si vsak uvedomila, ze nie kazdy moze tuto farbu skutocne nosit. Moja mamicka ma alergiu na farby a cierna je asi najagresivnejsia z farieb a preto ju nemoze nosit. Vzdy mi tak vravieva ,, vsetky pekne veci su v ciernej :-(". A potom som si to presne uvedomila, zvlast tuto sezonu, je vacsina veci skutocne tmava a cierna. Tu ma vsak napada - stoji moda za to aby sme si znicili vlastne zdravie? Nemyslim teraz len ciernu farbu pre alergikov ale napriklad aj vysoke podpatky, kratke tricka - ktore nam zakazovali babky, lebo vraj nebudema moct mat deti, tenke bundicky a cizmicky ked je vonku -15 stupnou. Podla mna nestoji. Je super byt trendy oblecena ale nie za cenu zrdavie. A okrem toho aj teplo sa da obliect pekne. Zdravie je jedna z veci, ktoru si nekupime - narozdiel od mody - tak si ho vazme.
Sorry za tento filozoficky prispevok ale nedalo mi to.






pictures from elle.com

Lush Info!


Ahojte! urcite mnohi z vas maju radi kozmetiku od Lush. Tato firma bohuzial minuly rok prestala fungovat na Slovensku. Tak vas chcem potesit, pretoze cesky Lush objednava aj na Slovensko. Tu je nieco o tom http://www.lushcz.cz/archiv-novinek/3-cervenec-2009.html

streda 17. februára 2010

Penelope Cruz - Beautiful!!!

dress - vintage Versace
heels - Casadei
clutch - Roger Vivier

DAKOTA FANNING for Italian VOGUE

Velmi sa mi to paci! Velmi! Dakota je tu podla mna uzasna, uz to nie je to male dievcatko, ktore pozname z filmov. Nieco podobne ako Emma Watson. Dalsia mlada hviezda o ktorej budeme urcite este vela pocut aj v suvislosti s modou.





I Can´t Live Without Stripes...and not only me!

Nemozem si pomoct, ale pasiky milujem! Zakazdym ked v obchode vidim nieco s pasikmi mam nutkanie si to kupit! Proste pasiky ma asi neomrzia :-) A co vy?



from http://trendycrew.com/
from http://www.stylescrapbook.com/
from http://www.thesartorialist.blogspot.com/

nedeľa 14. februára 2010

CHARLOTTE RONSON - love it!

Tak toto by som mohla nosit kazdy den! Zaujimave, pohodlne ale sexy zaroven. Charlotte chvalim chvalim chvalim!!!

pondelok 8. februára 2010

The Louis Vuitton ‘Trash Bag’



Marc Jacobs is mixing the streets with high fashion. This Louis Vuitton “Raindrop Besace” purse retails at $1,960. It comes in green and brown, with a leather handle and the purse is also waterproof.

Inspiration from Stylelikeu.com

Miranda Levitt from Stylelikeu.com from Stylelikeu on Vimeo.


Ashley Shaw from Stylelikeu.com from Stylelikeu on Vimeo.

Outfit of the day

Hello New Life!

Ahojte!!!
po straaaaasne dlhej dobe som spat! Zda sa mi ako by to bolo asi rok. Ale mojej pauze od blogovanie som uz urobila razny koniec.
Za tu dobu som stihla postihat strasne vela veci. Musela som sa odstahovat z bytu, najst si novy a znovu sa prestahovat. Nastastie som nasla 3 uzane baby - moje dnesne spolubyvajuce a teraz byvam na mieste kde sa citim skvelo :-).
Do toho vsetky tie veci ohladne skuskoveho, nic nestiham, lebo prve 2 tyzdne som sa na ucenie ani len nemohla pozriet. Este mi zomiera aj moj pocitac :-( a na druhom, ktory mam pozicany nejde net. No ked sa to s..e tak sa to s..e :-DD
Nebudem uz ani pisat ze som dostala nejaku zaludocnu vyrozu a dva dni som bola uplne odpisana.
Teraz som sa vsak pustila do ucenia, pisem nejake prace o filmoch a umeni, citam knihu o Salvadorovi Dalim, ktoreho mam fakt velmi rada aj ked je to blazon.
A co som este do teraz robila? no este som travila vela casu so svojou rodinou a kamaratmi, s ludmi ktorym mam velmi rada.
Dakuejm Vam vsetkym za podporu!!! Mam pocit, ze som toho strasne vela zmeskala, ale pomalicky citam vsetky vase blogy a strasne ma tesi, ze pokracujete v super praci! Len tak dalej.



Toto je zopar veci co ma zaujali :-)
sartorialist.blogspot.com
Nova kolekcia Zary


Asos.com


Garancedore