sobota 31. júla 2010

Jude Law in new Christian Dior fragrance commercial/minifilm


Britský herec Jude Law a režisér Guy Ritchie natočili reklamu, respektíve minifilm k novej voni Dior Homme. Zatial krátke ukážky, ale vyzerá to zaujímavo.
Ale ani za svet mi nejdu pridať videa na blog, tak si to pozrite nawww.diorhommeparis.com.
Tu je zopár fotiek z natáčania.






piatok 30. júla 2010

Robí Scott Schuman osvetu?

Tak ako skoro každý deň aj dnes som zabrúsila na obľúbenú stránku thesartorialist.blogspot.com. Natrafila som na túto fotku a pozerám, mladé dievča, dobrý štýl. A potom som si prečítala Scottov komentár. Táto mladá slečna má len 16 rokov a presne ako podľa Scottových slov je jej ,,outfit,, veľmi osviežujúci najmä v záplava komercie, ktorá vládne medzi ,,násťročnými".


štvrtok 29. júla 2010

When you´re wearing Chanel it´s always hot!

Starring: Joe Zee - creative director at Elle magazine and also starring in MTV show The City and Chanel snowman costume.


Musela som to sem pridat, proste sa neviem prestat smiat, dokonale!

Sorry!!

Ahojki!! Velmi velmi sa ospravedlnujem, ze som dlho nic nepisala. Zase take crazy obdobie, hladanie noveho bytu, ubytovania v Londyne ( btw. budem tam buduci tyzden a urcite cakajte prispevok :-D) a vselico ine a proste niet casu na pisanie. Teraz som na par dni doma na SR, tak sa budem snazit nieco napisat. Dufam, ze sa mate vsetci super, uzivate leto a tu je zopar fotos co ma zaujali :-)
xoxo



utorok 13. júla 2010

Praha Fashion Weekend!!!!!



Práve som sa dozvedela zo stránky www.fashiobook.cz, že v Prahe sa chystá Fashion Weekend. Jupiii!! Bude sa konať prvý septembrový vikend a miesto konania bude priznačné - Parížská ulica.
80 metrovom prehliadkovom móle sa predstavia českí a zahraniční návrhári a miesto dostanú aj mladé české a slovenské talenty! Moderátorkou bude Lenny Trčková, ktorú možete poznať z hudobnej stanice Óčko. Víťaz, ktorého určí porota pocestuje do z Parížskej do Paríža.
Tešííím sa!!!

Shoes, shoes, shoes!!!

Keď raz budem veľká...chcem mať obrovský šatník plný topánok :-). Presne niečo také ako ma herečka Jessica Alba či blogerka Jane Aldridge. Musí to byť úžasný pocit ráno sa zobudiť a môcť si vybrať z minimálne 50 párov topánok :-). Asi si ale budem musieť kúpiť auto, pretože behať po pražských uliciach kde sú malé kocky a každý opätok sa vám zachytí nie je sranda. Zatiaľ asi len predsa zostanem pri svojej malej kolekcii topánočiek...





Ale keby som už mala taký šatník určite by som si do neho rada dala napríklad tieto:








pondelok 12. júla 2010

Ethnic Trends...

,,Ethno,, je jeden z trendov tohtoročnej jari, ktorý pretrváva aj v lete.

O čo vlastne ide? V podstate sa jedná o prvky, vzory, farby prevzaté z pôvodného oblečenia rôznych etnických skupín, či už indiánskych, afrických, ázijských atd.

Ako ho nosiť? V tomto prípade dokonca viac ako inokedy platí zásada menej je viac. Takže to netreba preháňať s množstvom týchto prvkov vo vašom outfite. Sústreďte sa vždy na jednu dve časti. Nebojte sa , je z čoho vyberať. Šaty, tričká, šortky, kabelky, sandále a šperky. Toto všetko môžete momentálne vidieť v obchodoch...












Don´t be blue and wear some blue!

Máte radi modrú? Ja veľmi! Práve teraz sedím na posteli a pozerám na svoj šatník a modrej farby je tam skutočne veľa. Tmavomodrá, bledomodrá, tyrkysová, modro – šedá, námornícka modrá, atramentovo modrá...Proste modrá ma nekonečne veľa odtieňov a stačí si iba vybrať. Modrá je zároveň veľmi univerzálna farba – hodí sa na každý deň do práce bez toho aby ste pobúrili šéfa ale aj na na príležitosti kde musíte vyzerať elegantne.

Tu je zopár inšpirácii...






piatok 9. júla 2010

Marie Claire Fashion Closet

Elle a Blair su zname ako sestri ,,you tube make up guru,,. V poslednej dobe vsak neprispievaju na youtub-e len radami a navodmi ohladne make-upu ale aj inymi ,,vlogmi,,. Tu je jeden z nich o tom ako sa im podarilo preskumat satnik casopisu Marie Claire v NY.
Enjoy!

streda 7. júla 2010

Paris Haute Couture: Chanel autumn/winter 2010/11 collection

Mam z tejto kolekcie zmiesane pocity, niektore uplne super a inym neviem prist na chut. Tak aspon zopar fotiek z toho co ma zaujali. A este par fotiek celebrit, ktore sa tejto show zuscastnili.








utorok 6. júla 2010

Gossip Girl Next Season

Zopar obrazkov z nasledujucej serie Gossip Girl naznacuje, ze opat pojde o zaujimave modne kreacie. V zahranicnych mediach sa dokonca sklonuju privlastky ako ,, novy mladsi Sex v meste,,. Urcite je na co sa tesit!



Inspiration From / For Music Festival

Chystate sa toto leto na nejaky hudobny festival a neviete co na seba, lebo chcete vyzerat ,,šik,, ale aj pohodlne a bez obav sa vyvalit na travnik? Tu je niekolko typov a inspiracii ako na to.
1.Zakladom je zistit si prepoved pocasia, ale pripravit sa aj na neocakavane zmeny ako dazd a zobrat si napr. gumaky. Casto ich mozte vidiet na obrazkoch zo zahranicnych festivalov. Vase nozky budu v suchu a vy mozte bezstarostne poskakovat pred podiom aj pocas letneho dazda.
2. Klobuk. Tie su fakt v kurze a ochrania vas pred palivym slnieckom a budete vyzerat super a neprehliadnutelne v dave a vasi kamosi, vas urcite rychlo najdu.
3. Slnecne okuliare. Vzdy, za kazdych okolnosti a pocasia ich mam pri sebe.
4. Sandale napr. gladiatorky bez opatku za pekneho pocasia.
5. Co sa tyka oblecenia mozte stavit na klasiku riflove shortky a nejake cool tricko, ci saty alebo velmi popularne kratke overaly.
6. Doplnky! Veeelmi dolezite, aj z najobycajnesieho outfitu vycaria nieco zaujimave. Vela naramkou, retiazok a nahrdelnikov, prstene...
7. Kabelka cez rameno, ktora je pohodlna a nezavazda.
8. Voda. V tom teple ju majte bezpodmienecne stale so sebou.
9. Nieco na vecer alebo chladnejsie pocasie ako napr. riflova bunda, ci nieco v style army.
10. Dobra nalada a skvely ludia, pretoze s nimi to bude za akychkolvek okolnosti a pocasia sranda.