streda 26. januára 2011

Inspiration - What I Like Right Now

All the colors like apricot, beige, coral and red...

Something on the head...

Flowy dresses...

Jessica Alba´s style...

utorok 25. januára 2011

McDonald or McFancy ??

Aj keď je podľa niektorých ,,Mekáč,, hnusná nadnárodná spoločnosť, ktorá podporuje milióny obéznych a chorých ľudí, aj tak hýbe svetom!
Pamätáte si ešte tento obrázok od Chanel? Ja veľmi dobre, pretože už istú dobu má miesto na pozadí môjho Pc, pretože si stále naivne myslím, že ma odradí od jedenia :-).
Takto by vyzeral McDonald, pardon Mc Fancy v módnom podaní. Dali by ste si hlanolky od Hermes či Gucci, zmrzlinu od Paula Smitha alebo hamburger od Burberry? Ja by som sa zlákať nechala.
K.



Fashion Blogger Meet-Up Prague II.

Pred nedávnom som dostala pozvánku na stretnutie fashion bloggerov v Prahe, ktoré organizovala Rachel Kanarowski - šéfredaktora českého vydanie časopisu InStyle. V tom čase som sa nemohla zúčastniť a keď prišla ďalšia pozvánka bola som viac ako nadšená! Stretnúť sa s niekým kto pracuje pre významný časopis zaoberajúci sa aj módou a má už za sebou dosť skúseností je podla mňa veľká príležitosť. To už ani nehovorím o stretnutí naživo s ďalšími bloggermi.
A tak sme sa včera v hojnom počte ( bolo nás skutočne veľa, podľa mojich odhadov okolo 40) stretli pri káve, čaji či inom drinku na Malostranskom Náměstí v Starbuckse.
Tu je malá, narýchlo robená dokumentácia:


A o čo vlastne išlo? Diskutovali sme o všeličom, Rachel ako bývalá fashion blogerka nám dala niekoľko naozaj vhodných typov ako zlepšiť naše blogy, ako prilákať nových čitateľov a ako byť lepšími.

Ďalším bodom programu bol nastávajúci fashion week. Bavili sme sa o tom ako a čo poskytnúť našim čitateľom.

Celé toto stretnutie bolo veľmi príjemné aj keď musím dodať, že mám trošku zmiešané pocity. Na jednej strane som veľmi rada, že sa vyvíja viac a viac módne povedomie v Čechách a na Slovensku. Na druhú stranu si stále viac a viac uvedomujem, že človek musí makať, viac prispievať a venovať sa blogu, lebo už nás nie je tak málo ako na začiatku.
Takže poučenie znie - pravidelnosť, pravidelnosť a znovu pravidelnosť.
Škoda, že som musela odísť medzi prvými ale dúfam, že sa všetci čoskoro znovu vidíme na podobnom stretnutí, pretože to bolo skutočne príjemné.
K.

nedeľa 23. januára 2011

Haute Couture Paris Fashion Week Is Coming!

Už od zajtra sa bude konať v Paríží týždeň módy venovaný práve tej najvyššej móde - Haute Couture s kolekciami pre jar a leto 2011. Všetky tieto úžasné a veľkolepé prehliadky potrvajú do štvrtka 27. januára.
A čo vy, budete sledovať nové kreácie Haute Couture?
Ja určite :-)
K.

utorok 11. januára 2011

Study, Study, Study !!

A je tu znova to študentmi veľmi obľúbené skúškové obdobie :-). Ja sedím v národnej knižnici a píšem jednu prácu do školy. Ešteže tu majú také ,,veľmi pohodlné,, stoličky lebo inak by som asi zaspala :-).

Ak ste na tom podobne ako ja, a práve si dávate pauzu v učení tak tu je pár inšpirácií. Lebo ako hovorím ja ,, hneď sa mi lepšie učí keď sa cítim pekná,, :-D. Držím palce všetkým na skúškach!
Kaja













štvrtok 6. januára 2011

Keira Knightley For Vogue Italia










Britská herečka Keira Knightley nafotila editoriál pre januárové vydanie talianskeho Vogue. Keiru mám osobne rada, je sympatická, takým zvláštnym spôsobom krásna -aj obyčajná aj zaujímavá. A tieto fotky sú podľa mňa krásne. Najmä tá s fúzikmi :-).
Čo myslíte vy?

Blake Lively Named Official Chanel Ambassador

To, že je Blake Lively múzou Karla Lagerfelda je nám už dávno známe, teraz je to však potvrdené oficiálne. Blake sa stala veľvyslankyňou Chanel pre kolekciu kabeliek Mademoiselle. Blake sa objaví od Apríla v kampani, ktorú Karl sám nefotil v parížskom byte, ktorý patril Coco Chanel. Kabelky budú súčasťou kolekcie Cruise 2011, budú stáť od $2,000 do $3,300 a budú vyrobené v 5 veľkostiach a viacerých farbách a materiáloch.

streda 5. januára 2011

Wellcome To Year 2011!

Ahojte! V Prvom rade by som vám všetkým chcela zaželať krásny nový rok, nech sa vám všetkým darí v súkromí aj v práci či štúdiu, nech ste všetci šťastní, zdraví a veselí. Hou Hou :-))

Ľudia sa väčšinou delia na dve skupiny - tí čo si každoročne dávajú novoročné predsavzatia a tí čo si o novoročných predsavzatiach myslia, že sú zbytočné. Ja patrím niekde medzi nich. Myslím si, že dávať si predsavzatia je správne ale nezáleží na tom či to je 1.januára či 12.augusta. Hlavné je to, že chceme niečo vo svojom živote zmeniť k lepšiemu. Ja som si ich tento rok dala niekoľko v osobnom živote a tu je pár takých čo sa týkajú módy a blogovanie:
1. Odvaha a risk - vystúpiť zo zabehnutých koľají a viacej riskovať čo sa týka štýlu.
2. Farby - aj keď milujem čiernu a neutrálne farby, predsa len nezaškodí niekedy viac oživiť.
3. Pravidelnosť - v prispievaní na blogu. V poslednej dobe som blog dosť zanedbávala. Takže snažiť sa, snažiť sa a snažiť sa!

kaja