štvrtok 29. októbra 2009

What I like...


Krasna jemna tvar s ruzickou doplnena drsnejsou ciernou a kozou!


Ovocie na topankach, super!!!


Tento ,,look,, ma uplne uchvail. Vsetko, uces, kabelka, nohavice, kozena bunda, hodinky. Perfektne!!!


Super jesenne farby a materialy.

Beautiful lips!!!

Zboznujem tie cervene pery, krasne!!!!!

from http://trendycrew.com/

piatok 16. októbra 2009

Outfit of the day...

Mango & InStyle nakupni party! Alebo o tom, ako by som chcela nakupovat vzdy :-)


Vcera som sa zucastnila s kamoskami nakupnej party v Mangu. Cela akcia bola spoluorganizovana ceskym vydanim casopisu InStyle. A musim Vam povedat, ze to bolo skvele!
Len co sme vosli do obchodu, bolo nam ponuknute sampanske. Citila som sa ako v jenom z tych hollywoodskych filmov. Tato pobocka Manga sa mimochodom nachadza v jednom z krasnych starych prazskych domov, co dokonale dotvaralo atmosferu.
A potom sa stacilo len rozbehnut medzi oblecenie, vyberat, skusat a nakupovat. Vsetci boli velmi mili, dokonca osoby s VIP vstupenkou sa mohli nechat nalicit profesionalmi s kozmetikou M.A.C.
A to stale nie je vsetko. Dokonca sme nakupovali so slavou 25 percent. A to este stale nie je vsetko. Ako darcek sme doslali tasku Mango, casopis InStyle s darcekom(rozne vyrobky od Dermacolu) a este vlasu kozmetiku od Wella.
No nechceli by ste takto nakupovat vzdy? Ja urcite. Aj ked viem, ze to bola jednorazova akcia, potesilo ma to a tesim sa na dalsie akcie tohoto typu.
Dakujem Mango a InStyle!!!




What I Like...






štvrtok 15. októbra 2009

Coca-Cola Italy collaborates with fashion designers



from www.luxuo.com,www.chicintuition.com

My Inspiration - Alexa Chung











Alexa Chung (born November 5, 1983) is an English television presenter and model. Since June 2009 she has had a show called It's On with Alexa Chung which airs on MTV in the United States.