pondelok 7. decembra 2009

Móda a High-Tech výrobky

Zvyknete na otázku ,,Po čom tužíš,, odpovedať ,, modré z neba alebo hodinky s vodotryskom,,? Už ale ani to nie je nemožné. Modré z neba si môžete kúpiť v obchode ako chutné sladké bonbóny a tie hodinky už pravdepodobne tiež niekto vymyslel.
Do módy a trendov čoraz viac prenikajú nove technológie a ,,high-tech výrobky,,.

Čo by ste povedali na módne slnečné okuliare, ktoré Vás ochránia pred slnkom ale ochránia aj Vaše dôležité údaje? Americká značka Calvin Klein prišla na trh s USB slnečnými okuliarmi. Ľahko odnímateľná bočná časť okuliarov tvorí USB kľuč s veľkosťou 4 GB. Takýmto spôsobom môžete mať pri sebe všetko dôležité a už sa nikdy nebudete nešťastne prehrabovať v kabelke a hľadať Váš USB kľúč.


V jarnej kolekcii pre rok 2010 od Vivienn Tam je veľkou dominantou ,,digitálna kabelka,,. Je to v skutočnosti notebook od značky HP ale jeho dizajn naozaj pripomína malú kabelku do ruky. Nie je to prvý krát čo Vivien prišla s týmto nápadom, už minulý rok sa v jej kolekcii objavila podobná ,,kabelka,, s červeným kvetovaným vzorom, ktorú ste možno niekde videli.



Ak používate hands-free zariadenie na Vašom telefóne, mam pre Vás novinku. Značka O.R.B. uvedie v januári ,,hands-free náušnicu,, s veľmi pekným kovovým dizajnom. A takto budete určite vyzerať zaujímavo aj keď budete pracovne vyťažená.


Stalo sa Vám už, že ste sa chceli sami vyfotografovať a vždy keď ste stlačili spúšť tak ste sa tvárili divne? Samsung ma riešenie. Digitálny fotoaparát TL225 s dvomi obrazovkami. Jednou vzadu a jednou vpredu aby ste sa mohli sami odfotiť. A dokonca tento fotoaparát prichádza vo veľmi módnej fialovej farbe.
http://i.zdnet.com/blogs/samsung-tl225-front.jpg


Prestali ste nosiť hodinky pretože mate stále so sebou mobil a ten Vám povie koľko je hodín? Čo takto mobilný telefón, ktorý nosíte na ruke ako hodinky. Kempler & Strauss W PhoneWatch sú hodinky s mobilom pre Vás.

1 komentár: