utorok 25. augusta 2009

Raspberry Sorbet





My home made beach bag, What do you think??

Huraaaa do Chorvatska! Uz v piatok :-). A preto som sa rozhodla vyrobit si nejaku originalnu plazovu tasku. A tom som v zivote nesila na stroji. A tu mate vysledok. Pouzila som na to XXXL tricko z Kuby, ktore som mala na sebe asi iba 1x, aj to som v nom spala, ale mam ho strasne rada, len je velke. Tak som ho trosku postrihala, pozasivala a ,,vualaa,, mame tu plazovu tasku. To sitie nie je az take pekne, ale na 1. pokus je to podla mna dobre. A bavilo ma to, velmiii! Len keby sa mi furt netrhala nit v stroji :-(...Tak co vy na to??



Best Outfits Of Last Week






piatok 21. augusta 2009

September Issue Screening - The Best and The Worst

Ja viem, ze som v poslednej dobe zatazena na Siennu Miller, ale fakt mi jej styl sedi. Ked som mala osemnast bola som na narodeniny v Londyne a Siennu si pamatam, lebo jej boli plne anglicke noviny, ale pravdu povediac, ja som netusila kto to je. Ale uz vtedy som si vsimla jej super look. A zase musim uznat, ze ma potesila. Jej saty Thakoon posobia velmi sviezo, a topanky od Jimmy Choo a kabelka od Bottega Veneta iby dotvaraju perfektny dojem.
Ale Anna Wintour :-( No neviem ale obavana kralovna americkej Vogue by podla mna nemala takto vyzerat. Uces nosi uz 100 rokov, a podla mna je hrozny. Saty nic moc, ani neviem ako by som ich nazvala. Topanky tak isto, nie som fanusikom toho stylu na uskom opatku, hlavne ked su teraz ,,in,, uplne ine. Asi je cas na dochodok Anna, nemyslite?

Beverly Hills 90210 - New Season

Beverly Hills. Serial ,, mojho mladí,,. Tento serial som fakt zboznovala, vzdy ked to islo v telke som sedal ako prilepena ku gaucu :-). A ked to opakovali uz po 25krat aj tak som to pozerala. No kazdy ma svoju uchylku :-). Takze ma pred nejakou dobou potesilo, ze sa toci pokracovanie. Pravdu povediac, prva seria nebola zla ale na stare ,,dobre,, BH to nema!!
Ale kedze v dobe ked bolo stahe BH aktualne som bolo mala, moc som sa o ich outfity nezaujimala, lebo boli mimo moju ligu. Za to v novych seriach s novou mladezou si to vynahradzujem.
Takze tu je male predjedlo. A kedy niekto chcel vediet premiera novej ,,season,, je 9.9.2009. A mozete si to online pozriet na iserialy.sk ...




pondelok 17. augusta 2009

Edit : What should I wear to Madonna´s concert? Alebo o tom co si obut na koncert ked mate 158 cm.

Takze, pred par dnami som bola na mojom vysnivanom koncerte Madonny v Prahe. Pociatocne problemy s organizaciu a niekolko hodinova tlacenica pri vstupe ma sice rozhodili ale ako zacal koncert bolo to vsetko prec. Madonna ma skutocne super show, vsetko premakane, dve hodiny tancuje a spieva bez prestavok, v podstate sa zastavila iba na jednu pesnicku kde hrala na gitare, inak bola v jednom kuse v pohybe. Perfektni tanecnici a hostia(rumunska kapela) iba dotvarali celkovo uzasny dojem. Proste ,,M,, po vyse 20tych rokoch na scene vie ako na to.
Ale chcela som vlaste urobit edit clanku . Pisala som, ze si dam nejake pohodlne tenisky aby ma po tych hodinach statia a tancovania neboleli nohy. Pravda aj Omyl! Nohy ma boleli tak ci tak. Ale prisla dom na jednu zasadnu vec. Mala som si dat opatky!!! Kedze meriam iba 158 cm tak som toho teda moc nevidela, aj ked sme boli dost blizko podia,ale vsetci boli vyzsi. Ked sme prichadzali na miesto videla som nejake baby v opatkoch, hovorim si ,,boze, sak tie po koncerte odpadnu od bolesti,,. Ale to som aj ja. Ale s opatkami by som aspon videla :-))
Priatel mi dokonca povedal, ze som si mala dat take tie tenisky s hrubou podrazkou, ja som si hned predstavila eru Spice Girls...takze nabuduce si ich musim zohnat :-D