nedeľa 1. augusta 2010

Beautiful pregnant Miroslava Mikheeva-Duma...

...alebo o tom ako može byť aj tehotná žena krásna a ,,šik,, :-). Pred pár mesiacmi som písala o Miroslave, ešte slobodnej, ako o velmi peknej a vždy úžasne upravenej žene. Dnes je táto ,,pani,, s detskou tváričkou ešte krajšia a rúca absolútne všetky predsudky o obliekaní tehotných žien. Absolútne v ničom sa nezmenila až na to bruško :-). Podla mňa krásne! A čo si myslíte vy?
P.S. Je mi jasné, že takto asi nechodí každý deň po byte, pretože by to asi v tych opätkoch nevydržala ale aj tak sa mi to páči.






7 komentárov:

  1. Ta paní má styl, což je pravda a těhulkovství ji nezkutečně sluší, tak bych jednou chtěla být takhle stylová a krásná těhule :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. waw! neskutocne krasna zena! brusko jej neuveritelne pristane! má nenormálny vkus a obdivujem vsetky tieto masjstrovské stylingy! ako naozaj sa sklanam .... krása, nádhera, úžas... !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uplnee krasne ;)

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podľa mňa je M.Duma najlepšie oblečená a najkrajšia žena na svete, narazila som na ňu dávnejšie , keď som ani nevedela, kto to je a hneď som, že WAu :-) má v sebe veľkú iskru a tehotnej jej to veľmi pristane...

    OdpovedaťOdstrániť