utorok 25. januára 2011

Fashion Blogger Meet-Up Prague II.

Pred nedávnom som dostala pozvánku na stretnutie fashion bloggerov v Prahe, ktoré organizovala Rachel Kanarowski - šéfredaktora českého vydanie časopisu InStyle. V tom čase som sa nemohla zúčastniť a keď prišla ďalšia pozvánka bola som viac ako nadšená! Stretnúť sa s niekým kto pracuje pre významný časopis zaoberajúci sa aj módou a má už za sebou dosť skúseností je podla mňa veľká príležitosť. To už ani nehovorím o stretnutí naživo s ďalšími bloggermi.
A tak sme sa včera v hojnom počte ( bolo nás skutočne veľa, podľa mojich odhadov okolo 40) stretli pri káve, čaji či inom drinku na Malostranskom Náměstí v Starbuckse.
Tu je malá, narýchlo robená dokumentácia:


A o čo vlastne išlo? Diskutovali sme o všeličom, Rachel ako bývalá fashion blogerka nám dala niekoľko naozaj vhodných typov ako zlepšiť naše blogy, ako prilákať nových čitateľov a ako byť lepšími.

Ďalším bodom programu bol nastávajúci fashion week. Bavili sme sa o tom ako a čo poskytnúť našim čitateľom.

Celé toto stretnutie bolo veľmi príjemné aj keď musím dodať, že mám trošku zmiešané pocity. Na jednej strane som veľmi rada, že sa vyvíja viac a viac módne povedomie v Čechách a na Slovensku. Na druhú stranu si stále viac a viac uvedomujem, že človek musí makať, viac prispievať a venovať sa blogu, lebo už nás nie je tak málo ako na začiatku.
Takže poučenie znie - pravidelnosť, pravidelnosť a znovu pravidelnosť.
Škoda, že som musela odísť medzi prvými ale dúfam, že sa všetci čoskoro znovu vidíme na podobnom stretnutí, pretože to bolo skutočne príjemné.
K.

4 komentáre:

  1. Ja že sme tam s Paulínou boli jediné slovenky a ajhľa! Potešila som sa, že si bola.. no škoda, že sme nepokecali.) Snáď nabudúce.)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeeej to je super že ste boli baby, teda že aj ty a aj eva a paulina ;) troška závist :DD ale teším sa s vami samozrejme :))
    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jú, závidím, chcela by som raz také niečo absolvovať :)

    http://dolcezuzka.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. taktiez zavidim... samozrejme v dobrom :)

    http://dailyfabric.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť