pondelok 28. februára 2011

What´s going on with me?

Where have I been, Gucci online fashion show, Oscar, Fashion Bloggers Meet up III. and what I like right now...and 2 years of blogging!

Ahojte! och, zase som tak veľmi zanedbala blog :-(. Takže čo sa dialo? V podstate klasika, nedostatok času, rôzne návštevy u mňa v Prahe a samozrejme škola!

Až včera som si uvedomila, že zhruba pred dvoma týždňami uplynuli 2 roky od toho ako som začala blogovať. Musím povedať, že to ani trošku neľutujem, práve naopak, dalo mi to velmi veľa! Okrem toho sa veľmi teším narastajúcemu počtu ,,sledovateľov,, - už som takmer dosiahla magické číslo 100 :-). Pre niekoho to možno neznamená veľa keďže iní blogery dosahuju aj niekoľko stovák či tísíc. Ja však musím povedať, že si vážim každého z vás a veľmi ma to teší. Pred dvoma rokmi sa mi o niečom podobnom ani nesnívalo a bola som natešená už aj pri čísle 10 :-).

Ďakujem!

V nedeľu som sa zúčastnila Fashion Bloggers meet up-u už 3ho v poradí. Znovu sa konal v Starbuckse na Malostranskom náměstí a opäť ho organizovala milá Rachel z InStylu. Zišlo sa nás teda obrovské číslo, skoro nám ani miesto nestačilo :-). Tentokrát boli pozvaní dvaja profi stylisti Honza Pokorný a Milena Zhuravlova. Porozprávali nám o tom ako sa k tomuto ,,jobu,, dostali, čo táto práca obnáša a dali nám nejaké typy na to ako v stylingu začať. Bolo to velmi príjemné nedelné popoludie a už sa teším na ďalšie ,,stretko,,.



Včera sa v meste anjelov uskutočnilo odovzdávanie Oskarov. Veľmi mam potešila výhra Natalie Portman a Colina Firtha! Neviem ako vy ale mám pocit, že tohtoročný ,,červený koberec,, nebol taký pompézny ako po minulé roky a tu sú moji favoriti čo sa týka dám.

Určite aj mnohí z vás minulý týždeň sledovali online prehliadku Gucci. Musím přiznat, že ma veĽmi potešila táto možnosť vidieť túto show spolu v tými šťastnými, ktorí tam mohli byť naživo. Čo sa týka kolekcie, celkom sa mi páčila. Na mňa trošku priveľa kožušín, ale tie úžasné farby a krásne strihy ma úplne dostali. Najviac sa mi však páčili tieto ,, flowy dresses,,.

Žeby som sa začínala tešiť na jeseň? Možno trošku, ale teraz by som si radšej užila jar :-).

Úplne,znovu a zas, ma dostali Burberry kabáty!
Momentálne ma drží trend veľa veľa šperkov a táto kabelka ma totálne dostala!
Inak ma veľmi teší práca street styloveho blogu ,,streetfsn,,.

2 komentáre: