štvrtok 6. augusta 2009

Demin Special - Second-hand Demin Vest And Jacket

Demin Jacket 70kc(cca 2Eur)
Demin Vest 30kc(cca 1Eur)

Ked tak nad tym rozmyslam, ja som asi nikdy nebola v sekaci. Mala som nejake veci zo Second-handu, ale to mi kupil niekto iny. Nechapem preco som tam nikdy nebola. Ludia maju casto averziu voci sekacom, zda sa im divne nosit veci po inych ludoch, ale preco, ja dostavam od znamych cely zivot veci, ktore su im uz neni dobre a ved je to oprate! Toto je na dlhsiu debatu...Som rada, ze sa mi podarilo ulovit tieto dva kusky, na fotkach vyzeraju sice tak vselijak, ale v skutocnosti su super, zachovale, lacne a bunda je dokonca H&M. Proste riflove veci sa oplati nakupovat v sekaci, ked som videla kolko bund tam maju, no nevedela som si vybrat z uzsieho vyberu 4! A vsetko je to ,, za babku,,. Uz jednu riflovu bundu mam, ale ta je take skor na jesen, teplejsia...inak to bol tiez ulovok z Manga za 150kc. Bola som nakupovat s kamoskou a dokonca sme si ju kupili obe :-)
Riflovina je tento rok fakt v mode. Spolu s nou sa vratili 80te roky, kratke riflove bundy a vesty v tych bledsich otienoch. Zakladom je kombinacia s ne-riflovymi materialmi, ci uz saty alebo tricko a sortky. Super to vyzera s moju tohtorocnych najoblubenejsim trendom - sal a satka :-). Horucim trendom su vyhrnute rukavy.



Nikolko inspiracii...






moja bunda...




2 komentáre:

  1. Keď dáš na ne cvoky bude to super :) Teraz to strašne fičí, čo som si všimla ... Stradivarius aj Pull&Bear je toho plný.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hej, aj som nad tym rozmyslala...uvidime :-)

    OdpovedaťOdstrániť