utorok 4. augusta 2009

Lush, H&M Haul

Dnes som zase prepadla mojej oblubenej cinnosti - nakupovanie :-)
Uz dlhsie som chcela navstivit obchod s cisto prirodnou kozmetikou Lush. Inspiraciu som nasla tu inak dost slavnej Dulce Candy - baby z USA, ktora toci na youtube videa o mode, liceni a trendoch. Stoji to za to pozriet si zopar videi. Inak na youtube je takychto dievcat ovela viac. Nenasla som vsak nikoho z SK alebo CZ. Kadopadne o kozmetike Lush sa mozete dozvediet na internete, maju vlastnu stranku aj na SK aj CZ. Ja som si kupila pletovu vodu v spreji Eau Rome Water. Nieco podobne pouzivali uz stare Rimanky. Na ich stranke sa dozviete viac. Da sa to pouzit ako klasicka pletova voda, ale aj cez den na osviezenie tvare, kludne aj na make-up. Inak ochod Lush urcite spoznate podla vone, staci prejst okolo a viete ze tam maju same super vyvonane vecicky :-)

Samozreme som nemohla obist H&M (ked som uz isla ,, nahodou,, okolo, ze). Kupila som si dajme tomu fialove kratasy, presne tie co mala Shalom Harlow spolu s Evou Herzigovou v reklame a na bilbordoch. A stali iba 70kc, tak nekup to? :-D


A este som si kupila obycajne sede tielko. Chystam sa ho nejak obzvlastnit, nieco nasit alebo tak. Mam dnes nejaku tvorivu naladu.

3 komentáre:

  1. woow, dobrý nákup, gratulujem:)..a potom hoď aj fotku obzvláštneného tielka, nech sa inšpirujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oh a práve som bola na ich stránke(lush) a je tam že zatvárajú slovenskú pobočku:(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ale co fakt? to je skoda, ale mozno sa bude dat nakupovat cez net

    OdpovedaťOdstrániť