piatok 21. augusta 2009

September Issue Screening - The Best and The Worst

Ja viem, ze som v poslednej dobe zatazena na Siennu Miller, ale fakt mi jej styl sedi. Ked som mala osemnast bola som na narodeniny v Londyne a Siennu si pamatam, lebo jej boli plne anglicke noviny, ale pravdu povediac, ja som netusila kto to je. Ale uz vtedy som si vsimla jej super look. A zase musim uznat, ze ma potesila. Jej saty Thakoon posobia velmi sviezo, a topanky od Jimmy Choo a kabelka od Bottega Veneta iby dotvaraju perfektny dojem.
Ale Anna Wintour :-( No neviem ale obavana kralovna americkej Vogue by podla mna nemala takto vyzerat. Uces nosi uz 100 rokov, a podla mna je hrozny. Saty nic moc, ani neviem ako by som ich nazvala. Topanky tak isto, nie som fanusikom toho stylu na uskom opatku, hlavne ked su teraz ,,in,, uplne ine. Asi je cas na dochodok Anna, nemyslite?

4 komentáre:

  1. sienna can do no wrong. and i love this song (from vicky cristina barcelona, right?)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sienna je zlatá no a anna..zelezná anna:).. svoj účes by podla mna menit nemala, je to jej poznávacie znamenie..ale mozno by mohla zmenit svoj postoj k ludom a byt milsia,)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Love sienna miller's dress!

    -N + K
    www.fanseapants.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sienna vypadá uzasne jako vzdycky, ale podle me se jeji styl tak skvele vyvyji az posledni dobou, kazdopadne co ted predvadi je spickove. Co se anny tyka, tak jeji styl oblikani me nikdy moc nebavil. Zda se mi prilis usedly a bez napadu, ale taky uz ma svoje roky, tak ma na to trochu pravo, ne? :)

    OdpovedaťOdstrániť