pondelok 8. februára 2010

Hello New Life!

Ahojte!!!
po straaaaasne dlhej dobe som spat! Zda sa mi ako by to bolo asi rok. Ale mojej pauze od blogovanie som uz urobila razny koniec.
Za tu dobu som stihla postihat strasne vela veci. Musela som sa odstahovat z bytu, najst si novy a znovu sa prestahovat. Nastastie som nasla 3 uzane baby - moje dnesne spolubyvajuce a teraz byvam na mieste kde sa citim skvelo :-).
Do toho vsetky tie veci ohladne skuskoveho, nic nestiham, lebo prve 2 tyzdne som sa na ucenie ani len nemohla pozriet. Este mi zomiera aj moj pocitac :-( a na druhom, ktory mam pozicany nejde net. No ked sa to s..e tak sa to s..e :-DD
Nebudem uz ani pisat ze som dostala nejaku zaludocnu vyrozu a dva dni som bola uplne odpisana.
Teraz som sa vsak pustila do ucenia, pisem nejake prace o filmoch a umeni, citam knihu o Salvadorovi Dalim, ktoreho mam fakt velmi rada aj ked je to blazon.
A co som este do teraz robila? no este som travila vela casu so svojou rodinou a kamaratmi, s ludmi ktorym mam velmi rada.
Dakuejm Vam vsetkym za podporu!!! Mam pocit, ze som toho strasne vela zmeskala, ale pomalicky citam vsetky vase blogy a strasne ma tesi, ze pokracujete v super praci! Len tak dalej.



Toto je zopar veci co ma zaujali :-)
sartorialist.blogspot.com
Nova kolekcia Zary


Asos.com


Garancedore

6 komentárov:

  1. Je skvělé že jsi zpátky a je Ti lépe!!:)) Hodně štěstí do "nového" života Ti přeji!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. som rada,ze si spat v plnej sile

    fakt si toho dost stihla!Najst dobre spolubyvajuce to chce stastie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som rada, že si späť a v pohode :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V zivote su obdobia, ktore sa zdaju byt nafigu a neskor zistis, ze boli pre teba vlastne dobre :) ja dufam, ze si to povies aj ty :) som rada, ze si spat a drzim ti palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja sa pripajam k uvitaciemu vyboru =) som si dnes uvedomila ze mas jeden z najlepsich blogov co sa tohto smeru tyka.=)

    OdpovedaťOdstrániť