pondelok 1. novembra 2010

What is going on?

Po vééélmi dlhej dobe nový post :-(. Ale musím povedať, že teraz na to boli skutočné dôvody :-) Tento post bude o tom čo sa dialo v posledných týždňoch a prečo som zanedbávala blog, čo sa mi momentálne páči čí nepáči a čo ma v najbližšej dobe čaká.
Nech sa páči:


11.októbra sa mi konečnéééé podarilo zdolať ,,historický atest,,- pravdepodobne najtažšiu skúšku na našej fakulte a to dokonca s lepším výskedkom ako som dúfala :-). Tomu však predchádzali dni a týžne prípravy, učenia doma či v knižnici. Potom ako to správne má byť nasledoval týžden osláv a spánku prerušovaného hlukom spoza okien - už 2 mesiac nám opravujú fasádu domu :-(. Konečne sa nám podarilo dokončit vybalovanie a zariaďovanie bytu a mali sme skvelú ,,kolaudačku,,! :-)


Ako to však na jeseň u mňa býva - skolila ma chrípka :-(. Už som si myslela, že je to zamnou ale hned ako som prišla na SK navštívíť moju rodinu ma to chytilo 3x tak a už je to 6 deň čo poctivo ležím s antibiotikami. Už sa to ale lepší :-)...



Čo ma však vééélmi teší je táto slnečná jeseň v posledných dňoch a hlavne krásne sfarbené lístie!

A čo ma teda vôbec neteší je Taylor Momsen :-(. Toto už ale skutočne prehnala!
A už sa neviem dočkať novej kolekcie H&M od Lanvin. Už sa to blíži a možno už vo štvrtok vám prinesiem správu o tom ako táto kolekcia vyzerá naživo. Teším sa :-)

Užívajte posledné slnečné jesenne dni lebo čoskoro je to arktická zima :-))

1 komentár: