utorok 26. apríla 2011

Flare Yeans

,,Flare Yeans,, alebo dajme tomu rozšírené rifle už nejakú dobu hlásia comeback. Nájdu sa ľudia, ktorý nie sú ich veľkí fanúšikovia a ostávajú verní ,,skinny jeans,, a potom tí, ktorí sa ich návratu veľmi potešili. Ja sa celkom teším, mám asi dva páry v skrini, len ich treba vyhrabať. Predsa len, ,,skinny jeans,, boli na výslní veľmi dlho.




So, what do you think? Flare/Skinny?
K.

8 komentárov:

  1. ja radšej skinny,zvoňáky sa mi nehodia vôbec :/ aj z tých posledných čo mi ešte zostali v skrini som si spravila radšej šortky :D

    http://thisiswh0ireallyam.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nie,nie..jednoznačne ostávam verná skinny:)
    http://emmaknowsall.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skinny... mám síce ešte jedny flare dieselky v skrini, lebo stále čakám na to, že raz si ich na seba dám, len zatiaľ mi to nijako nevychádza :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som skor za skinny, ale to je asi hlavne sila zvyku :D ved na základke sme tiež nosili rozšírené...a tu na obrázkoch čo si dala, na niektorých to vyzerá faakt že skvele.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jasné že skinny :) ale mne sa aj tieto páčia :) aj ked nie každem usa hodia :) alebo nie každý v nich vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. asi som moc obyčajná, ale skinny. teraz keď sa pozriem dozadu sa niekedy čudujem, ako osm mohla vôbec "zvoňáky" nosiť... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja bych do nich i sla! Ale nikde jsem u nas zadne pekne nevidela...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. foe i always prefer skinny

    glamfashionistafashionista.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť